Με Αέρα Αισιοδοξίας...

Είμαστε ένας νεοσύστατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος προέκυψε από την συννένωση 4 μικρών Δημοτικών Σχολείων στον Αργολικό Κάμπο, του Παναριτίου, Μάνεσι, Πουλακίδα και Ανυφί. Με μεράκι και κέφι θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε για τις δράσεις μας, βάζοντας έτσι το δικό μας λιθαράκι στην ενημέρωση των Γονέων, αλλά και όσων ευελπιστούμε να σταθούνε στο πλάι μας για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.


Κόντρα στην απαισιοδοξία και οικονομική δυσπραγία των ημερών, αναζητούμε έμπρακτα την συμπαράστασή σας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και με τους δασκάλους του Σχολείου μας να ξεπερνάμε τα όποια θέματα συναντάμε. Η ηθική και οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών μας, μέσα από τις δράσεις μας και ευελπιστούμε και μέσα από την μελλοντική μας πορεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων


Τρίτη 12 Απριλίου 2016

1η Εθελοντική Αιμοδοσία στο Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Αγγελοπούλειου Δημοτικού Σχολείου Ανυφίου, στέλνει ανοιχτή Πρόσκληση και προσκαλεί όσους επιθυμούν, να λάβουν μέρος στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία που πραγματοποιεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 09:00 εώς τις 13:30 στο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου.






Με πολλαπλά οφέλη για την υγεία μας, αλλά και την δυνατότητα να Προσφέρουμε Ελπίδα και Ζωή σε έναν συνάνθρωπό μας, σας καλούμε να είστε Ολοι Εκεί δίνοντας μόνο 10 λεπτά από την Ζωή μας!

Χαρακτηριστικά αναφέρει εδώ 
και εδω

 Απόσπασμα Αρθρου:
"Η αιμοδοσία δεν είναι σωτήρια μόνο για όποιον χρειάζεται αίμα, αλλά μπορεί να ωφελήσει σημαντικά και την υγεία του αιμοδότη, σύμφωνα με νέα ευρήματα.
Όπως αποκαλύπτουν ολοένα περισσότερες μελέτες, η δωρεά αίματος μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος και καρκίνου, ενώ ο αιμοδότης καίει 650 θερμίδες για κάθε 568 ml αίματος που δίνει.."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου