Με Αέρα Αισιοδοξίας...

Είμαστε ένας νεοσύστατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος προέκυψε από την συννένωση 4 μικρών Δημοτικών Σχολείων στον Αργολικό Κάμπο, του Παναριτίου, Μάνεσι, Πουλακίδα και Ανυφί. Με μεράκι και κέφι θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε για τις δράσεις μας, βάζοντας έτσι το δικό μας λιθαράκι στην ενημέρωση των Γονέων, αλλά και όσων ευελπιστούμε να σταθούνε στο πλάι μας για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.


Κόντρα στην απαισιοδοξία και οικονομική δυσπραγία των ημερών, αναζητούμε έμπρακτα την συμπαράστασή σας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και με τους δασκάλους του Σχολείου μας να ξεπερνάμε τα όποια θέματα συναντάμε. Η ηθική και οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών μας, μέσα από τις δράσεις μας και ευελπιστούμε και μέσα από την μελλοντική μας πορεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων


Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

To λογοτεχνικό Βιβλίο στη Ζωή του Σχολείου μας

 

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο σχολείο μας πραγματοποιήθηκε επίσκεψη από την συγγραφέα Θάλεια Αντωνιάδου, η οποία διάβασε στα παιδιά όλων των τάξεων αποσπάσματα λογοτεχνικών βιβλίων, βοηθώντας έτσι στην προσπάθεια που καταβάλλουν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας στο να αγαπήσουν και να έρθουν πιο κοντά τα παιδιά μας με το λογοτεχνικό βιβλίο.


Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι οι προσπάθειες των εκπαιδευτικών μας, αλλά και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων έχουν συγκινήσει το Πανελλήνιο καθώς η Βιβλιοθήκη μας αριθμεί πλέον τα άνω των 800 βιβλίων!

Σε αυτή μας την προσπάθεια στάθηκαν πλάι μας γονείς και ιδιώτες από όλη την Ελλάδα, τους οποίους υπερευχαριστούμε δημόσια. Επίσης να ευχαριστήσουμε και το ΚΤΕΛ Αργολίδας που με την δωρεάν μεταφορά των βιβλίων από την Αθήνα, μπόρεσε να καταστεί δυνατή η μεταφορά πολλών τίτλων στο Ναύπλιο. Από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Ναύπακτο και δεκάδες άλλα σημεία ανά την Ελλάδα, τα βιβλία αυτά θα είναι στην διάθεση των μαθητών του σχολείου μας και των γονέων για δανεισμό κατά την διάρκεια ωρών λειτουργίας του σχολείου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια αυτή με στόχο να μπορέσουμε να δώσουμε στα παιδιά μας την καλύτερη δυνατή διαπεδαγώγηση ανοίγοντας πάντα το παράθυρο της Γνώσης και της Μάθησης με όποιο τρόπο καλύτερα μπορούμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου