Με Αέρα Αισιοδοξίας...

Είμαστε ένας νεοσύστατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος προέκυψε από την συννένωση 4 μικρών Δημοτικών Σχολείων στον Αργολικό Κάμπο, του Παναριτίου, Μάνεσι, Πουλακίδα και Ανυφί. Με μεράκι και κέφι θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε για τις δράσεις μας, βάζοντας έτσι το δικό μας λιθαράκι στην ενημέρωση των Γονέων, αλλά και όσων ευελπιστούμε να σταθούνε στο πλάι μας για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.


Κόντρα στην απαισιοδοξία και οικονομική δυσπραγία των ημερών, αναζητούμε έμπρακτα την συμπαράστασή σας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και με τους δασκάλους του Σχολείου μας να ξεπερνάμε τα όποια θέματα συναντάμε. Η ηθική και οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών μας, μέσα από τις δράσεις μας και ευελπιστούμε και μέσα από την μελλοντική μας πορεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων


Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η Συμμετοχή μας στο Αναπλιώτικο Καρναβάλι 2014

 Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Αγγελοπούλειο Δημοτικό Σχολείο Ανυφίου πρωτοπορεί και δίνει το δικό του παρόν και το δικό του πολύχρωμο στίγμα στα δρώμενα της περιοχής. Με μία κεφάτη ομάδα 50 ατόμων και έναν εξαιρετικό φωτογράφο (τον Διευθυντή μας Κο Μανώλη), σας αποδεικνύουμε πως με ελάχιστα μέσα και πολύ προσωπική δουλειά όσων συμμετείχαν, τα παιδιά μας περάσαν μία αξέχαστη Κυριακή της Αποκριάς, γελάσαμε με την καρδιά μας, χορέψαμε και αισθανθήκαμε πάλι παιδιά με τα παιδιά μας και περάσαμε το μύνημα ότι όλοι μαζί μπορούμε κόντρα σε όλη την μιζέρια των ημερών. Το μύνημα μας Χαρούμενο, Κεφάτο και Πολύχρωμο. Ο Τάκης ο Πορτοκαλάκης, τα Ναβαλινάκια του, ο Βρασίδας το Κρεμμύδι, η Μαρουλίτα το Μαρούλι, η Μάτα η Ντομάτα, το Σκιάχτρο που μας πρόσεχε, φώναζαν για την Αγροτιά της Φρουτοπίας του Σήμερα. "Μη μας Ξεζουμίζετε άλλο!", "Σας υπόσχομαι Κοτσάνες και Κοτσάνια" από τον Πρωθυπουργό Αιμίλιο το Μήλο και "Στύψε ,στύψε όλο και κάτι θα βγεί" από την περιβόητη Εταιρία Λεμονοστίφτεν!!!! Ο Ευγένιος Τριβιζάς, εμπνευστής μας και πάντα διαχρονικός ήταν παρόν με τις φοβερές ατάκες του!

Να'μαστε γεροί και χαρούμενοι και του Χρόνου με Υγεία!!!!!

Η Προετοιμασία που ξεκίνησε πριν μέρες!







Τα Ναβαλινάκια μας ποζάρουν!

Οι Μαρουλίτες μας ΚΟΥΚΛΕΣ!

Ο Εξαιρετικός μας οδηγός και Χορηγός του Αρματος μας!

Το Σκιάχτρο μας παίρνει θέση!!!!




Το σούπερ Αρμα μας δια χειρός Κου Μακρή!!!

Οι Μάτες οι Ντοματες χορεύουν με την ψυχή τους!


Τρελό Κέφι!!!
Φτάνοντας στο Λιμάνι!