Με Αέρα Αισιοδοξίας...

Είμαστε ένας νεοσύστατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος προέκυψε από την συννένωση 4 μικρών Δημοτικών Σχολείων στον Αργολικό Κάμπο, του Παναριτίου, Μάνεσι, Πουλακίδα και Ανυφί. Με μεράκι και κέφι θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε για τις δράσεις μας, βάζοντας έτσι το δικό μας λιθαράκι στην ενημέρωση των Γονέων, αλλά και όσων ευελπιστούμε να σταθούνε στο πλάι μας για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.


Κόντρα στην απαισιοδοξία και οικονομική δυσπραγία των ημερών, αναζητούμε έμπρακτα την συμπαράστασή σας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και με τους δασκάλους του Σχολείου μας να ξεπερνάμε τα όποια θέματα συναντάμε. Η ηθική και οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών μας, μέσα από τις δράσεις μας και ευελπιστούμε και μέσα από την μελλοντική μας πορεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων


Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ευχές για 'Ενα Υπέροχο 2014

Σας Ευχόμαστε Ολόψυχα ένα Ευτυχισμένο και Δημιουργικό 2014  γεμάτο Υγεία, Αγάπη και Ευημερία. Σε όλους τους μικρούς μαθητές Αγάπη και Πρόοδο!






Χρόνια Πολλά 

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας!

Αλλο ένα Σαββατοκύριακο πέρασε, αφήνοντας πίσω του χαρά και πολλά πολλά χαμόγελα! Το 1ο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Συλλόγου μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στην συμμετοχή όσων μας τίμησαν με την παρουσία τους. Η ευγνωμοσύνη μας μεγάλη σε όλους τους φίλους και γονείς που ήρθαν, σε όσους μας είπαν μια γλυκιά κουβέντα και σε όσους μας στήριξαν με ΚΑΘΕ τρόπο πραγματικά από καρδιάς. Ενα μεγάλο Ευχαριστώ στην Κα Κοσμάτου για τα υπέροχα σαπούνια της, τα οποία μας παρείχε αφιλοκερδώς! Οι υπέροχοι δάσκαλοι μας, ο Διευθυντής μας, οι γονείς που ήρθαν στο Σχολείο μας και όλοι οι Χορηγοί μας, έκαναν όλο αυτό το εγχείρημα μια πραγματικότητα, μια ευχή που πραγματοποιήθηκε, που φυσικά την προσπάθεια μας αυτή θα επωφεληθούν για ακόμα μία φορά όλα τα παιδιά του Σχολείου μας...
Σας παραθέτουμε μερικές μόνο από τις φωτογραφίες που η μαμά Νικολ πρόλαβε να τραβήξει και ευχόμαστε το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι μας να γίνει θεσμός Χαράς, Αγάπης και Προσφοράς.















Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2013



Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα πια για την γλυκιά γιορτή των Χριστουγέννων και εμείς τις μέρες μέχρι το 1ο μας Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που θα διοργανωθεί στο Σχολείο μας. Οι Δημιουργίες πολλές, με πολλή μεράκι και τρελό κέφι, μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί ξανά και να ενισχύσουμε με δημιουργικό τρόπο τον δραστήριο Σύλλογο μας. Όσοι μας τιμήσουν με την παρουσία τους θα μπορέσουν να προμηθευτούν ποιοτικά Χειροποίητα Παραδοσιακά Γλυκά του κουταλιού, Χρηστικά Δώρα και Εποχιακά Δώρα φτιαγμένα από τις μαμάδες. Σας παραθέτυμε και μερικές φωτογραφίες για το τί θα βρείτε!






Κύριο μέλημα μας είναι να παρουσιάσουμε καλαίσθητα χειροποίητα προϊόντα... Εμείς τώρα σας περιμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Αυτά τα Χριστούγεννα δώστε στους αγαπημένους σας δώρα φτιαγμένα από τον Σύλλογό μας και χαρίστε μας την δυνατότητα να συνεχίζουμε το έργο μας δυναμικά.