Με Αέρα Αισιοδοξίας...

Είμαστε ένας νεοσύστατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος προέκυψε από την συννένωση 4 μικρών Δημοτικών Σχολείων στον Αργολικό Κάμπο, του Παναριτίου, Μάνεσι, Πουλακίδα και Ανυφί. Με μεράκι και κέφι θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε για τις δράσεις μας, βάζοντας έτσι το δικό μας λιθαράκι στην ενημέρωση των Γονέων, αλλά και όσων ευελπιστούμε να σταθούνε στο πλάι μας για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.


Κόντρα στην απαισιοδοξία και οικονομική δυσπραγία των ημερών, αναζητούμε έμπρακτα την συμπαράστασή σας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και με τους δασκάλους του Σχολείου μας να ξεπερνάμε τα όποια θέματα συναντάμε. Η ηθική και οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών μας, μέσα από τις δράσεις μας και ευελπιστούμε και μέσα από την μελλοντική μας πορεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων


Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Γονεϊκή Εμπλοκή στο Σχολείο των Παιδιών μας

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται από τις αρχές Ιανουαρίου στο Σχολείο μας το Πρόγραμμα "Γονεϊκή Εμπλοκη", το οποίο μας δίνει την δυνατότητα να μοιραστούμε με τα παιδιά της A', B' και Γ' Δημοτικού τις εμπειρίες μας σχετικά με το επάγγελμα και τις ενασχολήσεις που αγαπάμε πιο πολύ στην καθημερινότητα μας. Τα παιδιά αισθάνονται το ενδιαφέρον των γονιών τους στην σχολική τους καθημερινότητα και οι γονείς ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον δικό τους μικρόκοσμο και σχολικό περιβάλλον. 
Θέματα όπως Πρώτες Βοήθειες, Αλλεργίες και Πρόληψη, Ζαχαροπλαστική, Βιβλιοδεσία, Εξυπηρέτηση Πελατών και πολλά άλλα ήδη έχουν "διδαχτεί" και έπονται ακόμα περισσότερα.... Να πούμε ότι αυτή είναι μία εξαιρετική πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών μας και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα...








Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Κοπή Πίτας στο Σχολείο Μας!

Για ακόμα μια Χρονιά, έτσι και φέτος κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα μας στο Σχολείο και μοιράσαμε στα 7 τυχερά παιδάκια τα δωράκια τους! Η Ευχή μας είναι πάντα τα παιδιά μας να έχουν Καλή Πρόοδο στη ζωή τους με Υγεία και Χαρά...














Ευχαριστούμε τις μαμάδες του Συλλόγου που μας βοήθησαν να πραγματοποιήσουμε αυτή την υπέροχη μέρα στα παιδιά μας!





Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Χρόνια Πολλά!!!

Σας Ευχόμαστε Ολόψυχα ένα Ευτυχισμένο 2013 με Υγεία, Αισιοδοξία και ότι ποθείτε να γίνει πραγματικότητα! Ένα νέο Έτος μπροστά μας γεμάτο νέες στιγμές, προκλήσεις και ιδέες. 

Χρόνια Πολλά με 2013 Ευχές!