Με Αέρα Αισιοδοξίας...

Είμαστε ένας νεοσύστατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος προέκυψε από την συννένωση 4 μικρών Δημοτικών Σχολείων στον Αργολικό Κάμπο, του Παναριτίου, Μάνεσι, Πουλακίδα και Ανυφί. Με μεράκι και κέφι θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε για τις δράσεις μας, βάζοντας έτσι το δικό μας λιθαράκι στην ενημέρωση των Γονέων, αλλά και όσων ευελπιστούμε να σταθούνε στο πλάι μας για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.


Κόντρα στην απαισιοδοξία και οικονομική δυσπραγία των ημερών, αναζητούμε έμπρακτα την συμπαράστασή σας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και με τους δασκάλους του Σχολείου μας να ξεπερνάμε τα όποια θέματα συναντάμε. Η ηθική και οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών μας, μέσα από τις δράσεις μας και ευελπιστούμε και μέσα από την μελλοντική μας πορεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων


Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

"Χριστουγεννιάτικα Κεράσματα" του Συλλόγου μας

Μια υπέροχη μέρα κι ευκαιρία για καφέ ψάχναμε και βρήκαμε χρόνο και κεφι για ένα μικρό "Δωράκι" με μεράκι....






Ενα μικρό "Ευχαριστώ" σε όσους στέκονται δίπλα μας ως Σύλλογος και δίπλα στα παιδιά μας...

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Κάποιοι δουλεύουν στο σχολείο και τα σαββατοκύριακα

Κάποιοι δουλεύουν στο σχολείο και τα σαββατοκύριακα


Εν όψη Χριστουγέννων κάποιοι άνθρωποι και ιδιαίτερα δε, οι δικοί μας άνθρωποι, οι Δάσκαλοι των παιδιών μας, βρίσκονται στο Σχολείο μας πολλές ώρες εθελοντικά. Ετσι το σχολείο μας γίνεται ο χώρος στον οποίο γονείς, δάσκαλοι και μικροί μαθητές δημιουργούν μικρά θαύματα, αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο σπουδαίο πράγμα είναι ο Εθελοντισμός.


Kαλές Γιορτές ας έχουμε όλοι, με Υγεία, Αγάπη και Αισιοδοξία...



Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Χορηγία και Ενα Μεγάλο Ευχαριστώ


Ευχαριστούμε από καρδιάς όσους πιστεύουν στο έργο που επιτελούμε, υποστηρίζοντάς μας ηθικά και οικονομικά. Παρόλο που η χώρα μας βιώνει δύσκολες ώρες και η καθημερινότητα μας έχει αλλάξει δραματικά, δεν στεκόμαστε μόνο στο ΤΩΡΑ και στο ΠΑΡΟΝ. Μελημά μας είναι το τί αύριο θέλουμε να αφήσουμε στα παιδιά μας και γι'αυτόν τον λόγο θα προσπαθούμε με κάθε τρόπο καθημερινά. 

Ανάμεσα σε αυτούς στάθηκε και η Alpha Bank, όταν πριν λίγες μέρες ο Σύλλογός μας εστειλε αίτημα σχετικά με το σοβαρότατο πρόβλημα θέρμανσης που αντιμετωπίζαμε στο σχολείο μας. Αμέσως το Τμήμα Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου της Alpha Bank ανταποκρίθηκε στέλνοντας μας 3 μονάδες ψύξης-θέρμανσης, οι οποίες έφθασαν σήμερα και ήδη ξεκίνησε η εγκατάστασή τους.

Κλείνουμε αυτή την ανάρτηση με αίσθημα ευγνωμοσύνης και την πεποίθηση ότι όταν υπάρχει αισιοδοξία, κάθε μέρα η ζωή των παιδιών μας στο Σχολείο μπορεί και πρέπει να γίνεται καλύτερη...