Με Αέρα Αισιοδοξίας...

Είμαστε ένας νεοσύστατος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ο οποίος προέκυψε από την συννένωση 4 μικρών Δημοτικών Σχολείων στον Αργολικό Κάμπο, του Παναριτίου, Μάνεσι, Πουλακίδα και Ανυφί. Με μεράκι και κέφι θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε για τις δράσεις μας, βάζοντας έτσι το δικό μας λιθαράκι στην ενημέρωση των Γονέων, αλλά και όσων ευελπιστούμε να σταθούνε στο πλάι μας για το καλύτερο μέλλον των παιδιών μας.


Κόντρα στην απαισιοδοξία και οικονομική δυσπραγία των ημερών, αναζητούμε έμπρακτα την συμπαράστασή σας για να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας και με τους δασκάλους του Σχολείου μας να ξεπερνάμε τα όποια θέματα συναντάμε. Η ηθική και οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, φαίνεται στα χαμόγελα των παιδιών μας, μέσα από τις δράσεις μας και ευελπιστούμε και μέσα από την μελλοντική μας πορεία.

Σας ευχαριστούμε θερμά

Το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων


Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Παζάρι Κοινωνικής Αλληλεγύης στον Δον Κιχώτη στο Αργος

Ο μη κερδοσκοπισκός χώρος έκφρασης Δον Κιχώτης στο Αργος διοργανώνει Παζάρι Κοινωνικής Αλλυλεγγύης και σας προσκαλεί.



Επικροτούμε και υποστηρίζουμε την προσπάθεια αυτή... Ολοι μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά!

Το Χαμόγελο του Παιδιού στο Σχολείο μας




Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου ολοκληρώθηκε στο Σχολείο η παραλαβή όλων των πραγμάτων που συγκεντρώθηκαν για το Χαμόγελο του Παιδιού. Να ευχαριστήσουμε θερμά όσους πήραν μέρος σε αυτή την προσπάθεια και ευελπιστούμε πως κάποια στιγμή στο μέλλον θα επαναληφθεί ανάλογη συλλογική προσπάθεια.


Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Χαμόγελο του Παιδιού



Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας παρακαλεί όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια του Χαμόγελου του Παιδιού να συγκεντρώσει Χαρτικά και Ζυμαρικά. Τα πακέτα των προϊοντων αυτών τα συγκεντρώνουμε στο Σχολείο μας εν ώρα λειτουργείας του Σχολείου.
Παρακαλούμε πολύ τα είδη να είναι συσκευασμένα για την αποφυγή αλλοίωσής τους.
Στις μέρες που ζούμε και η παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη.
Τηλέφωνο Σχολείου: 27520 44141






Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Σχολείου Μας!


Αγαπητοί Γονείς
Θα θέλαμε την βοήθειά σας για την διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης Εορτής των παιδιών μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το απόγευμα 22 Δεκεμβρίου 2011. Παρακαλούνται οι μητέρες των παιδιών ΟΛΩΝ των τάξεων να ετοιμάσουν κάποιο φαγητό ή γλυκό, νηστίσιμο ή αρτίσιμο,  σε συνεννόηση με τα μέλη του Συλλόγου.
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ήδη ξεκινήσει πώληση λαχνών (αξίας 2 Ευρώ), για κλήρωση πλούσιων δώρων που θα γίνει στην Χριστουγεννιάτικη Εορτή, οι οποίοι πωλούνται από τα μέλη του Συλλόγου.



Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ευχαριστεί την Ψυχολόγο Κα Αγγελική Μπαβέλα, για την ενημέρωση που παρείχε την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011  στους γονείς των παιδιών της Α΄Τάξης, όσο αφορά την Ενίσχυση της Αυτοεκτίμησης των παιδιών μας. Η προσπάθεια αυτή των εκπαιδευτικών του Σχολείου μας περιλαμβάνει και συναντήσεις των γονέων με την Ψυχολόγο και για την επίτευξη των στόχων του συγκεκριμένου προγράμματος απαραίτητη είναι και η συμμετοχή μας όποτε αυτό προκύψει.